Uusi kolikoiden keräilysovellus herättää kokoelmat henkiin ympäri maailmaa

Yhdessä strategisten kumppanien kanssa, Suomen Rahapaja on luomassa uutta sovellusta, Coiniverse, kolikoiden keräilijöille ympäri maailmaa. Coiniverse auttaa keräilijöitä harrastuksissaan, tuo heidät lähemmäksi yhteisönä ja luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia rahapajoille. Coiniversen tekninen kehitys alkoi kesäkuussa, ja sovelluksen ensimmäinen julkaisu on suunniteltu vuoden 2021 alkuun.

Suomen Rahapajan kutsuu myös maailman rahapajat kehittämään palvelua yhdessä.” Olemme käyneet jo keskusteluja muutamien Eurooppalaisten minttien kanssa. Kaikki kumppaniehdokkaat ovat suhtautuneet positiivisesti uuteen tulevaan palveluun. Coiniverse luo uusia mahdollisuuksiin niin rahapajoille kuin kolikonkeräilijöillekin globaalisti”, sanoo Jonne Hankimaa, Suomen Rahapajan toimitusjohtaja.

Coiniverse-yhteisö kutsuu käyttäjät mukaan kehittämään palvelua

Alkuvuonna tehdyn markkinatutkimuksen mukaan myös kolikonkeräilijät ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita tulevasta palvelusta. Markkinatutkimukseen osallistui 500 henkilöä ja sovelluksen odotuslistalla on tällä hetkellä noin 1400 kolikonkeräilijää. Markkinatutkimuksen mukaan kiinnostavimmat ominaisuudet kolikonkeräilysovellukselle ovat:

  • Kolikkokokoelman digitalisointi ja hallinta
  • Kolikon skannaus ja tunnistaminen
  • Sosiaaliset ja yhteisölliset ominaisuudet
  • Markkinapaikka ja kaupankäynti.

Coiniverse-sovelluksen kehittäminen perustuu käyttäjien todellisiin tarpeisiin. Markkinatutkimuksesta saadut ideat ja toiveet on viety tuotekehityspolulle. Coiniverse-tiimi on myös aloittanut aktiivisen yhteisön rakentamisen kolikoiden keräilijöiden kanssa. Coiniverse yhteisö on keskusteluryhmä, jossa käyttäjät voivat osallistua Coiniverse-sovelluksen kehittämiseen ja tuleviin julkaisuihin. Sovelluksen jonotuslistalla olevat ihmiset kutsutaan liittymään yhteisöön.

Voit liittyä sovelluksen odotustuslistalle ja saada uusimmat tuotekehityspäivitykset heti ensimmäisten joukossa. Kutsumme sinut myös liittymään Coiniverse-yhteisöön muiden kolikonkeräilijöiden kanssa. Sovellusta kehitetään tällä hetkellä englanniksi. Liity odotuslistalle täällä https://coiniverse.app/coiniverse-waiting-list .

Onko sinulla ajatuksia, kysymyksiä tai palautetta?
Jaa ne Coiniversen tiimin kanssa!

info@coiniverse.app