Globaalien käyttöraha- ja aihioprojektien luotettava toimittaja

Käyttöraha- ja aihioliiketoiminta on globaalia B2G (Business to Governments) projektikauppaa, jossa asiakkaina ovat keskuspankit tai valtiovarainministeriöt sekä rahapajat. Yhtiöllä on asiakkaita neljällä mantereella sekä aktiivinen ja lähellä asiakkaita toimiva edustajaverkosto. Elämme globaalien vaikutusten alaisina. Myös metallirahan ja -aihioiden valmistuksella on vaatimuksia tehokkuudelle, avoimuudelle ja arvokehitykselle kuten monilla muillakin toimialoilla. Tällaisessa maailmassa on olennaista huomioda ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita ja tavoitteita liiketoiminnassa.

Helppoa ja luotettavaa yhteistyötä

Suomen Rahapaja auttaa asiakkaan vaatimuksissa tarjoamalla osaamistamme, kokemustamme sekä tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemustamme jokaiseen vaiheeseen kolikon elinkaaressa. Olemme luotettava kumppani. Valmistamme aihioita kaikista toivotuista teknisistä materiaaleista. Emme ole sitoutuneita yksittäisiin ratkaisuihin, vaan olemme sitouneita tarjoamaan asiakkaalle parasta ratkaisua.

Laadukas lopputulos

Suomen Rahapajalla on tyytyväisiä asiakkaita neljällä mantereella. Haemme systemaattisesti kustannussäästöjä asiakkaalle ja kehitämme entistä tehokkaampia toimintamalleja. Sekä aihionvalmistuksella että käyttörahan valmistuksella on laatu (ISO 9001:2015)- ja ympäristösertifikaatit (ISO 14001:2015).

Turvallista palvelua

Emme ota riskejä – ajattelemme aina turvallisuutta osana kaikkia projekteja. Yhtiön logistiikalle ja varastonhallinnalle on myönnetty TAPA:n (Transported Asset Protection Association) FSR-sertifikaatti. Panostamme kuljetus- ja tietoturvallisuuden lisäksi tekniseen turvallisuuteen.

Huippuluokan vientiosaamista

Suurin osa yhtiön tuotannosta valmistetaan vientiin. Suomen Rahapajalla on pitkä kokemus vientiosaamisesta. Dynaaminen ja taitava myyntitiimimme palvelee asiakkaita espanjaksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, ruotsiksi ja suomeksi kaikissa kolikoihin ja aihioihin liittyvissä kysymyksissä.

Kolikko pitää pintansa

Uskomme, että maksuvälineiden lisääntyessä ja kehittyessä, kolikko säilyttää käyttökelpoisuutensa pienissä käteismaksuissa. On tärkeää, että kolikoiden ominaisuuksia kehitetään vastaamaan paremmin tämän päivän vaatimuksia, mistä johtuen kehitämme proaktiivisesti kolikon autentikointi- ja turvallisuusominaisuuksia. Tavoitteenamme on lisätä kolikkokannan turvallisuutta.

Asiantuntijamme auttavat koko kolikon elinkaaressa kaikissa maanosissa.

Lue lisää palveluistamme

Kysy lisää

Annukka Erkheikki

Account Director

+358 400 442 602

Micael Heino

Account Director

+358 40 631 3150

Sirpa Kuusirati

Myyntijohtaja

+358 40 553 1859