Globaalien käyttörahaprojektien luotettava toimittaja

Käyttörahaliiketoiminta on globaalia B2G (Business to Governments) projektikauppaa, jossa asiakkaina ovat keskuspankit tai valtiovarainministeriöt. Yhtiöllä on asiakkaita neljällä mantereella sekä aktiivinen ja lähellä asiakkaita toimiva edustajaverkosto. Elämme globaalien vaikutusten alaisina. Myös metallirahan valmistuksella on vaatimuksia tehokkuudelle, avoimuudelle ja arvokehitykselle kuten monilla muillakin toimialoilla. Tällaisessa maailmassa on olennaista huomioda ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita ja tavoitteita liiketoiminnassa.

Luotettava kumppani sujuvaan yhteistyöhön

Suomen Rahapajalla on vahvaa osaamista sekä pitkä kokemus kolikoiden valmistuksesta sekä niihin liittyvistä palveluista. Valtaosa Suomen Rahapajan tuotannosta menee vientiin ja yhtiö on saavuttanut erinomaisia tuloksia projektien hallinnassa ja vientikaupassa. Myyntitiimi palvelee asiakkaita  suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, saksaksi, ranskaksi ja italiaksi.

Vastuullisuus tuo mielenrauhaa

Suomen Rahapajan yritysvastuullisuus perustuu ISO 26000 suosituksiin ja ohjeisiin. Yhtiö pyrkii vastuullisuuteen ja avoimuuteen kaikessa tekemisessä. Käytössä olevien eettisten ohjeiden noudattamista edellytetään niin työntekijöiltä, edustajilta kuin alihankkijoiltakin.

Korkea laatu kattaa koko toimitusketjun

Kolikot eivät ole vain maksuväline. Ne edustavat myös kulttuuria ja sen arvoja ja ansaitsevat korkeimmat mahdolliset laatustandardit. Suomen Rahapaja on sekä laatu-, ympäristö- ja työterveys- ja työturvallisuussertifioitu (ISO9001:2015, ISO14001:2015 ja ISO45001:2018). Tärkeimmät toimittajat auditoidaan säännöllisesti korkeimman laadun varmistamiseksi.

Turvallisuus on päivittäisen toiminnan kulmakivi

Turvallisuus on osa kaikkea toimintaa. Vastuullisena työnantajana Suomen Rahapaja varmistaa  kaikkien työntekijöidensä turvallisuuden. Yhtiö kiinnittää erityistä huomioita tekniseen, kiinteistö- ja kuljetusturvallisuuteen sekä tietoturvaan. Suomen Rahapajan kolikkotehdas on auditoitu Transported Asset Protection Association TAPA FSR (toimitila- ja kuljetusturvallisuus) -standardin korkeimpaan A-luokkaan.

Käteisen tulevaisuus

Suomen Rahapaja uskoo, että vaikka maksutavat monipuolistuvat ja kehittyvät, kolikot säilyttävät käytännöllisyytensä pienissä maksutapahtumissa. On tärkeää että kolikoiden ominaisuuksia kehitetään tämän päivän tarpeisiin. Siksi Suomen Rahapaja kehittää jatkuvasti omia prosessejaan, kompetenssejaan ja kyvykkyyksiään. Tavoitteena on parantaa kolikoiden houkuttelevuutta, kustannustehokkuutta ja turvallisuutta.

Asiantuntijamme auttavat koko kolikon elinkaaressa kaikissa maanosissa.

Lue lisää palveluistamme

Kysy lisää

Micael Heino

Account Director

+358 40 631 3150

Sirpa Kuusirati

Myyntijohtaja

+358 40 553 1859

Annukka Erkheikki

Account Director

+358 400 442 602