Palveluita kolikon elinkaaren eri vaiheisiin

 

Suomen Rahapajan palvelut kehittävät kolikoiden turvaominaisuuksia, laatua sekä kustannustehokkuutta. Suomen Rahapaja on vastuullinen ja luotettava kumppani, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Asiantuntijamme auttavat koko kolikon elinkaaressa kaikissa maanosissa. Teemme läheistä ja jatkuvaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ja palvelun kehittämiseksi.

Vastuullinen valinta

 

Suomen Rahapaja on maailman johtava käyttörahojen viejä. Tuotantolaitos sijaitsee Vantaalla Suomessa. Asiakkaita on ollut yli 40 maassa ympäri maailmaa. Suomen Rahapajan erikoisosaamista on metallurgia, luotettavat ja turvalliset prosessit, projektinhallinta sekä kansainvälisen kaupan käytännöt. Pitkä kokemus ja toiminnan jatkuva kehittäminen takaavat projektien onnistumisen sekä mielenrauhan kaikille Suomen Rahapajan asiakkaille. Jokapäiväisen tekemisen ytimessä on vastuullisuus.

Lue lisää

Parhaat materiaalit ja ominaisuudet kolikkoperheille

 

Suomen Rahapajan asiantuntijat antavat tietoa eri valmistustekniikoista, materiaaleista, turvaominaisuuksista sekä niiden vaikutuksesta kolikoiden elinkaareen ja kustannuksiin. Asiantuntijat voivat tehdä perusteellisen analyysin kolikkoperheestä ja tulosten perusteella suosittella parannusehdotuksia. Tarkat, johdonmukaiset ja yksiselitteiset kolikoiden spesifikaatiot sekä oikein valitut materiaalit säästävät resursseja ja kustannuksia kolikoiden koko elinkaaren aikana. On myös hyödyllistä tarkastella eri nimellisarvojen käytettävyyttä kolikoina ja seteleinä, optimaalisen yhdistelmän löytämiseksi.

Tutustu palveluun

Taiteen ja metallurgian täydellinen yhdistelmä 

 

Suomen Rahapaja tarjoaa asiakkailleen myös visuaalisen suunnittelun palvelua. Designeissa yhdistyy taiteellisuus, teknisyys ja toiminnallisuus. Palvelu auttaa suunnitteluprosessissa ja vähentää tuotantokustannuksia optimaalisilla ratkaisuilla. Kolikoiden turvaominaisuudet, jotka vähentävät kolikkoväärennösten riskiä, ovat tärkeä osa suunnitteluprosessia. Suomen Rahapaja tarjoaa asiakkaalle myös luotettavan digitaalisten kolikkodesignien varastoinnin. Palvelun sisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Tutustu palveluun

Kysyntään perustuva suunnittelu ja toimitukset vapauttaa pääomaa

 

Suomen Rahapaja auttaa suunnittelemaan kolikkotoimitukset vastaamaan todellista kysyntää, mikä vähentää varastoinnin tarvetta. Palvelun sisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Tutustu palveluun

Kuinka Suomen Rahapaja voi auttaa teitä? Olethan yhteydessä myyntitiimiimme. Yhdessä voimme suunnitella ratkaisuja, jotka auttavat teitä saavuttamaan tavoitteenne. 

Ota yhteyttä

Micael Heino

Account Director

+358 40 631 3150

Sirpa Kuusirati

Myyntijohtaja

+358 40 553 1859

Annukka Erkheikki

Account Director

+358 400 442 602