Palveluita kolikon elinkaaren eri vaiheisiin

Suomen Rahapajan palvelut kehittävät kolikoiden turvaominaisuuksia, laatua sekä kustannustehokkuutta. Suomen Rahapaja on vastuullinen ja luotettava kumppani, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Asiantuntijamme auttavat koko kolikon elinkaaressa kaikissa maanosissa. Teemme läheistä ja jatkuvaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi ja palvelun kehittämiseksi.

Käyttörahat ja aihiot

Globaalien käyttöraha- ja aihioprojektien luotettava toimittaja

Suomen Rahapaja auttaa asiakkaan vaatimuksissa tarjoamalla osaamistamme, kokemustamme sekä tutkittuun tietoon perustuvaa asiantuntemustamme jokaiseen vaiheeseen kolikon elinkaaressa. Olemme luotettava kumppani. Valmistamme aihioita kaikista toivotuista teknisistä materiaaleista. Emme ole sitoutuneita yksittäisiin ratkaisuihin, vaan olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaalle parasta ratkaisua.

Lue lisää

Turvallisuuden parantaminen

Löydä kolikoillesi optimaaliset turvapiirteet

Suomen Rahapaja löytää optimaaliset turvaominaisuudet jokaiselle kolikolle. Analysoimme kolikkoperheesi ja annamme suosituksia, kuinka kolikoiden turvallisuutta voidaan lisätä. Turvaominaisuuksien lisääminen vähentää mahdollisuuksia väärennöksiin ja samalla erottautuminen muiden maiden kolikoista vahvistuu.

Tutustu palveluun

Spesifikaatio- ja materiaalianalyysi

Varmista paras tarjous

Täsmällinen ja selkeä kolikon tekninen määrittely asiakirjoissa auttaa keskuspankkia vertailemaan ja kilpailuttamaan kolikoiden toimittajia. Suomen Rahapaja tutkii nykyiset käyttörahasi ja niiden laadun sekä auttaa sinua analysoimaan niiden rakenteen ja materiaalin. Saat tietoa erilaisista valmistustekniikoista ja siitä, kuinka ne vaikuttavat kolikon elinkaareen ja käsittelyyn. Teknisen määrittelyn tuloksena saadaan toimivia tapoja hallita kolikoiden laatua. Myös kokonaan uuden kolikkospesifikaation luominen on mahdollista.

Tutustu palveluun

Design

Laadukas design kolikoillesi

Suomen Rahapajan kolikoiden visuaalisen suunnittelun palvelu tarjoaa asiakkaalle designeja, joissa yhdistyvät taiteellisuus ja teknisyys optimaalisesti. Tarjoamme asiakkaalle säästöjä ja mielenrauhaa. Palvelu helpottaa design-prosessiasi ja vähentää tuotantokustannuksia. Optimoimme samalla kolikon turvallisuusominaisuudet, mikä vähentää riskejä kolikkoväärennöksiin. Suomen Rahapaja tarjoaa myös asiakkaalle luotettavan digitaalisten kolikkodesignien varastoinnin.

Tutustu palveluun

Toimitusten suunnittelu

Just On Time -toimitukset vapauttavat pääomiasi varastoista

Suunnittelemme toimituksesi tehokkaiksi ja vapautamme pääomasi varastoista. Saat kustannussäästöjä myös logistiikassa, kun oikea-aikaiset toimitukset tehostavat omaa varastonhallintaasi. Suomen Rahapajalla on mahdollisuus myös väliaikaisvarastoon ennen lopullista määränpäätä. Suomen Rahapajan turvalliset varastointitilat on TAPA-sertifioitu.

Tutustu palveluun

Kuinka voimme auttaa? Valitse kiinnostava palvelu, niin kerromme ratkaisuistamme lisää juuri teidän tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Annukka Erkheikki

Account Director

+358 400 442 602

Micael Heino

Account Director

+358 40 631 3150

Sirpa Kuusirati

Myyntijohtaja

+358 40 553 1859