Globaali teollisen projektikaupan toimintaympäristö työpaikkana

Suomen Rahapaja on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Suomen Rahapajan ammattilaiset ovat kolikoiden valmistus- ja konsultointipalveluiden asiantuntijoita.

#suomenrahapaja #mintoffinland

Luotettavaa yhteistyötä

Suomen Rahapajan arvot ovat kunnioitus, ammattiylpeys, luotettavuus ja yhteistyö. Teemme työmme niin, että lupauksemme asiakkaille, työkavereille ja itsellemme pitää. Olemme ylpeitä työskentelymme laadusta ja työskentelemme yhdessä – pyrimme aina toimimaan kuten alan arvostettu edelläkävijä. Arvostamme omaa ja toisen hyvin tehtyä työtä antamalla palautetta ja rakentamalla tietoisesti hyvää työilmapiiriä.

 

Vastuullinen työympäristö

Suomen Rahapaja on sitoutunut oikeudenmukaiseen palkitsemiseen, systemaattiseen osaamisen kehittämiseen, työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä terveellisten ja turvallisten työolosuhteiden varmistamiseen. Lue lisää vastuullisuusperiaatteistamme täältä.

 

Avoimet työpaikat

Seuraa avoimia työpaikkojamme Mint of Finland Group:n Linkedin sivuilla. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Kerro meille millaisesta työstä ja tehtävistä olet kiinnostunut sekä omasta osaamisestasi. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva tehtävä avautuu. Käsittelemme kaikkia hakemuksia luottamuksellisesti.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekrytointi(at)mint.fi.