Sisu-juhlarahalla kunnioitettiin suolistosyöpäyhdistyksen eläkkeelle jäänyttä toiminnanjohtajaa

Suomen suolistosyöpäyhdistys Colores palkitsi eläkkeelle jääneen toiminnanjohtajansa Seija Bucktmanin Sisu-juhlarahalla. Suomen Rahapaja tukee Coloresin toimintaa Sisu-juhlarahoilla.

Sisu on aina vienyt suomalaisia eteenpäin. Uuden ajan muovaama sisu on sydämen viisautta, huolenpitoa lähimmäisestä ja yhteisistä asioista ja ennen kaikkea uskallusta unelmoida ja asettaa tavoitteita. Sisu ilmenee esimerkiksi yksilöiden selviytymistarinoina.

”Uuden ajan muovaaman sisun kuvaus sopii Seijaan täydellisesti. Seijan rohkeus, ihmisläheisyys, yhteistyö- ja verkostoitumiskyky sekä omistautuminen työlle suolistosyöpäpotilaiden hyväksi ovat tuoneet Coloresin siihen, missä se on nyt. Tästä minun on hyvä jatkaa”, Coloresin uusi toiminnanjohtaja Jenni Tamminen sanoo.

Vuonna 2015 julkaistun Suomalainen sisu -juhlarahan voi tilata Suomen Rahapajan verkkokaupasta. Suomen Rahapajan verkkosivuilta on tulostettavissa Sisu-diplomi, jonka voi osoittaa sisukkaalle henkilölle yhdessä juhlarahan kanssa.

Kuvassa on Coloresin perustaja professori Inkeri Elomaa, eläkkeelle jäänyt toiminnanjohtaja Seija Bucktman ja uusi toiminnanjohtaja Jenni Tamminen.

Lisätietoja:

Jenni Tamminen
toiminnanjohtaja
Suomen suolistosyöpäyhdistys ry Colores
jenni.tamminen@colores.fi
050 377 6770

Katriina Holm
viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija
Suomen Rahapaja
katriina.holm@mint.fi
0400 211 066

Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry Colores on Professori Inkeri Elomaan, potilaiden aloitteesta, perustama yhdistys suolistosyöpäpotilaille ja heidän läheisilleen. Yhdistys valvoo suolistosyöpäpotilaiden etuja, tarjoaa vertaistukea sekä luotettavaa ja ajantasaista tietoa. Suolistosyöpä on Suomen kolmanneksi yleisin syöpä. Vuosittain 3000 suomalaista sairastuu. Diagnostiikan ja hoitojen kehityksen ansiosta nykyään jo yli 60 prosenttia paranee. Colores toimii valtakunnallisesti yhteistyössä muiden terveysjärjestöjen kanssa. Colores on Suomen Syöpäjärjestön jäsenjärjestö. Yhdistys saa varansa varainkeruusta, jäsenmaksuista, lahjoituksista, erilaisista yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävistä projekteista ja yksityisiltä henkilöiltä sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta(STEA).www.colores.fi

Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomen Rahapaja valmistaa valtiovarainministeriön päätöksestä kaikki suomalaiset juhlarahat. Vuoden 2017 juhla- ja erikoisrahat ovat osa valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi 100 -ohjelmaa. Lisää tietoa vuoden 2017 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi