Münze Deutschland liittyy Coiniverseen

Münze Deutschland liittyy Coiniversen kasvavaan perheeseen ja tuo mukanaan lisää korkealaatuisia keräilykolikoita Coiniverse-käyttäjien ja muiden innokkaiden keräilijöiden saataville. Liittyessään Coiniversen yhteistyökumppaniksi Münze Deutschland saa ensikäden tietoa tulevaisuuden keräilijöistä ja kehitystrendeistä. Yhteistyössä pyrimme tarjoamaan käyttäjille ja asiakkaille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja tämän tavoitteen saavuttamisessa Münze Deutschland on arvokas kumppani. Coiniverse jatkaa kehitystään kohti ainutlaatuista alustaa, joka yhdistää maailman rahapajat ja globaalin keräilijäyhteisön ja avaa jatkuvasti uusia ulottuvuuksia tulevaisuuden keräilyharrastukseen.

 

Olemme innoissamme mahdollisuudesta liittyä Coiniverseen ja tuoda ainutlaatuiset keräilykolikkomme maailmanlaajuisen keräilijäyhteisön ulottuville. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja mielestämme Coiniverse tarjoaa loistavan uuden kanavan kuunnella ja oppia koko keräilijäyhteisöltä. Olemme varmoja, että yhteistyömme Coiniversen ja muiden rahapajojen kanssa johtaa moniin uudenlaisiin palveluihin, joiden avulla kolikoiden keräilystä tulee tulevaisuudessa entistäkin hauskempi ja sosiaalisempi kokemus.

— Münze Deutschland

 

Olen ylpeä ja iloinen voidessani toivottaa Münze Deutschlandin tervetulleeksi Coiniverse-perheen seitsemänneksi jäseneksi. Käyttäjillemme tarjoutuu nyt suora väylä saksalaisiin korkealaatuisiin keräilykolikoihin, joissa on todella jotain erityistä taikaa. Odotamme innolla Münze Deutschlandin innovatiivisia ideoita ja Coiniversen viemistä seuraavalle tasolle yhdessä heidän kanssaan.

— Mikko Sievänen, Suomen Rahapajan digitaalisen kehityksen johtaja

 

Coiniversesta on nyt julkaistu versio 2.0, jossa käyttäjät pääsevät jakamaan profiilinsa ja kokoelmansa myös muille käyttäjille. Olemme erittäin innoissamme päästessämme tuomaan näin yhteen kolikoiden keräilijäyhteisöä ympäri maailmaa. Tulevat keräilijät ovat harrastajia, jotka haluavat uusia digitaalisia keräilykokemuksia ja arvostavat helppokäyttöisyyttä. Coiniverse nähdään maailman eri rahapajojen kanssa käydyissä keskusteluissa loistavana mahdollisuutena tavoittaa nuorempia sukupolvia ja rakentaa uusia liiketoimintamalleja. Coiniversen avulla koko toimiala saa aiempaa paremman käsityksen siitä, mitä nuoremmat keräilijät haluavat, miten he käyttäytyvät ja millaisia palveluja he odottavat. Münze Deutschland on seitsemäs Coiniversen jäseneksi liittyvä rahapaja.

 

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille

 

 

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Mikko Sievänen

Digitaalisen kehityksen johtaja

mikko.sievanen@mint.fi

 

Rahapajoilla on Saksassa pitkä historia. Saksan vanhin vielä nykyäänkin toimiva rahapaja on ollut olemassa vuodesta 834 lähtien. Saksan liittotasavallan ensimmäinen Saksan markan keräilykolikko laskettiin liikkeeseen vuonna 1953. Marraskuussa 1967 perustettiin keräilykolikoiden virallinen myyntitoimisto (VfS), joka toimii nykyään nimellä Münze Deutschland. Saksan liittotasavallan valtiovarainministeriön toimeksiannosta Münze Deutschland myy korkealaatuisia tuotteita yksinomaan yksityisasiakkaille ja kolikkokauppiaille.

Suomen rahapaja tarjoaa kolikoihin liittyviä valmistus-, kolikoiden elinkaari- ja konsultointipalveluja. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yrityksen omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on selvittänyt, millaisia vaikutuksia digitalisaatiolla on käteisrahaan ja millainen tulevaisuus käteisrahateollisuudella on. Coiniverse on yksi yhtiön hankkeista, jotka liittyvät digitalisaatioon kolikkoalalla.