Monnaie de Paris liittyy ensimmäisenä rahapajana Coiniverseen, Suomen Rahapajan julkaisemaan maailmanlaajuiseen kolikoiden keräilypalveluun.

 

Monnaie de Paris on ensimmäinen rahapaja, joka liittyy Coiniverseen jäseneksi ja osallistuu mobiilisovelluksen tulevaan kehitykseen. Coiniverse tuo maailman rahapajat yhteen jakamaan kokemuksensa ja luomaan yhdessä parhaan digitaalisen keräilykokemuksen asiakkailleen. Coiniverse on johtava, maailmanlaajuinen kolikoiden keräilysovellus alle 35-vuotiaille keräilijöille.

“Meillä on pitkä historia kolikoiden lyömisessä ja ilahdutamme kolikoiden harrastajia korkealaatuisilla keräilykolikoilla. Tiedämme kuitenkin, että tulevaisuus on digitaalinen ja Monnaie de Paris on omistautunut etsimään ja kehittämään uusia ratkaisuja pitkän historian viemiseksi myös tulevaisuuteen. Uuden sukupolven keräilijät etsivät uudenlaisia kokemuksia, joten meidän on oltava innovatiivisia. Olemme iloisia voidessamme liittyä Coiniverseen ymmärtääksemme paremmin tulevia keräilijöitä ja palvella heitä uusilla digitaalisilla tavoilla ja heille luonnollisissa kanavissa” Monnaie de Paris’n toimitusjohtaja Marc Schwartz sanoo.

Rahapaja jäsenenä Monnaie de Parisilla on vahva näkyvyys Coiniversessa ja he saavat ensikäden tietoa tulevaisuuden keräilijöistä. Coiniverse kerää käyttäjätutkimusten kautta sekä määrällista että laadullista tietoa kolikoiden keräilijöistä. Jäsenyys on ensimmäinen askel rahapajoille liittyä Coiniverseen, mikä tarjoaa alustan innovaatioille ja ymmärrykselle tulevista keräilijöistä.

”Minulla on ilo toivottaa Monnaie de Paris tervetulleeksi Coiniverse-perheeseen ja muokkaamaan kanssamme kolikoiden keräämisen digitaalista tulevaisuutta. Keräilijät luottavat virallisiin rahapajoihin kolikoiden keräilyn digitaalisen tulevaisuuden kehittämisessä. Monnaie de Paris vanhimpana edelleen toimivana rahapajana tarjoaa arvokasta kokemusta Coiniverselle”, sanoo Suomen Rahapajan toimitusjohtaja Jonne Hankimaa.

Globaalit trendit osoittavat, että kolikoiden keräilijöiden määrä, sellaisena kuin heidät tänä päivänä tunnetaan, vähenee. Tulevat keräilijät ovat nykyaikaisia ​​kolikoiden harrastajia, jotka haluavat uusia digitaalisia keräilykokemuksia. Coiniversen avulla ala saa käsitystä siitä, mitä nuoremmat keräilijät haluavat ja miten he käyttäytyvät.

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

 

 

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Tavoitat Coiniverse tiimin:

info@coiniverse.app 

 

Ranskan Monnaie de Paris on maailman vanhin edelleen toiminnassa oleva rahapaja, joka perustettiin vuonna 864 jKr. Monnaie de Paris hoitaa julkisen palvelun tehtävää lyöden Ranskassa liikkeessä olevat eurokolikot sekä valmistaa kolikoita vientiin 1900-luvun lopusta lähtien Monnaie de Paris on lyönyt myös juhlarahoja suurten tapahtumien muistoksi sekä kuvaamaan ranskalaisia symboleja ja paikkoja. Ne ovat ilo kolikoiden ystäville ja jalometalliharrastajille

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista. https://www.rahapaja.fi/