Liettuan Rahapaja ja Coiniverse yhdistävät voimansa

Liettuan Rahapaja ja Coiniverse tarjoavat maailman keräilijäyhteisölle mahdollisuuden tutustua tulevaisuuden keräilyyn jo tänään. Coiniversen avulla Liettuan Rahapaja pystyy vastaamaan modernilla tavalla vaativien kansainvälisten keräilijöiden odotuksiin keräilyn digitalisoitumisessa.

“Jo kolmenkymmenen vuoden ajan juhlarahojen tuotanto on ollut yksi päätoiminnoistamme. Saamamme palkinnot ovat hyvä osoitus meidän osaamisestamme ja vastuullisesta toiminnastamme. Coiniversen avulla saamme tuotteillemme loistavaa näkyvyyttä kansainvälisessä keräilijäyhteisössä. Coiniversen avulla loistava brändimme tavoittaa laajan kansainvälisen yleisön ja sen tunnettuus kasvaa.”
Linas Veikalas, Myynti- ja markkinointijohtaja, Liettuan Rahapaja

“Liettuan Rahapaja uusimpana jäsenenämme vahvistaa verkostoamme ja tarjoaa hyvää tukea Coiniversen kehittämisessä. Tavoitteenamme on tuoda maailman paras keräilysovellus maailman jokaisen keräilijän taskuun. Olen vakuuttunut, että Liettuan Rahapaja tarjoaa erittäin kiinnostavia tuotteita ja sisältöjä jatkuvasti kasvavalle käyttäjäkunnallemme.”
– Mikko Sievänen, Digitaalisten palvelujen johtaja, Suomen Rahapaja.

Työkentelemme yhdessä tuottaaksemme sinulle mailman parhaan keräilijäkokemuksen. Tule siis mukaan kehittämään palvelua kanssamme ja kerro meille toiveesi, odotuksesi ja ideasi, joiden avulla teemme palvelusta hiukan paremman joka päivä.

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Emilia Lahtinen
Sales Manager
emilia.lahtinen@mint.fi
Mikko Sievänen
Head of Digital Development
mikko.sievanen@mint.fi

 

Liettuan Rahapaja on moderni yhtiö, joka työllistää alansa huippuammattilaisia. Rahapajalla on käytössään moderni teknologia ja sen laatujärjestelmä on ISO 9001 -sertifioitu jo vuodesta 2003. Rahapaja tekee modernia markkinointia käyttö- ja juhlarahoille niin koti- kuin ulkomaillakin. Näiden päätuotteiden lisäksi Liettuan Rahapaja tarjoaa erilaisia suunnittelupalveluja ja tuottaa useita muita keräilytuotteita.

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista.