Espanjan rahapajasta uusin Coiniversen jäsen

Coiniverse on Suomen rahapajan alkuvuodesta julkaisema maailmanlaajuinen kolikoiden keräilysovellus, jonka uusin jäsen on Espanjan rahapaja, Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT). Liittymällä Coiniverseen FNMT laajentaa edelleen innovatiivisten palveluiden tarjontaansa uudella, kolikkoharrastajille suunnatulla digitaalisella palvelulla.

”Liittymällä Coiniverseen haluamme tuoda esiin keräily- ja juhlarahojamme, jotta kaikki voivat nauttia taiteestamme, historiastamme ja ainutlaatuisesta maastamme. ” sanoo Espanjan rahapajan Gonzalo Moreno de Alborán, päällikkö, juhlarahat.

Yhdessä Coinivierse ja FNMT tarjoavat kolikoiden harrastajille lisää tarinoita ja keräiltävää.

“Toivotamme Espanjan rahapajan tervetulleeksi Coiniverseen jäseneksi. Yhdessä FNMT:n kanssa haluamme ilahduttaa kasvavaa maailmanlaajuista kolikoiden keräilijäyleisöä korkealaatuisilla kolikkosisällöillä ja tarinoilla” sanoo Suomen Rahapajan digitaalisen kehityksen johtaja Mikko Sievänen.

Globaalit trendit osoittavat, että kolikoiden keräilijöiden määrä, sellaisena kuin heidät tänä päivänä tunnetaan, vähenee. Tulevat keräilijät ovat nykyaikaisia kolikoiden harrastajia, jotka haluavat uusia digitaalisia keräilykokemuksia. Coiniversen avulla ala saa käsitystä siitä, mitä nuoremmat keräilijät haluavat ja miten he käyttäytyvät. FNMT on kolmas Coinviersen jäsen, Ranskan Monnaie de Parisin ja Etelä-Afrikan rahapajan jälkeen.

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Emilia Lahtinen
Sales Manager
emilia.lahtinen@mint.fi
Mikko Sievänen
Head of Digital Development
mikko.sievanen@mint.fi

 

Espanjan Rahapaja, Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, perustettiin vuonna 1893, kun Casa de la Moneda (rahapaja) ja Fábrica del Sello (postimerkkitehdas) yhdistyivät. Siitä lähtien toiminta on jatkanut laajenemistaan. Vuonna 1989 alkoi keräilyrahojen valmistaminen sekä lyötiin ensimmäisen keräilyrahasarja ja nykyään FNM:llä on merkittävä asema kansainvälisillä keräilymarkkinoilla.

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista. https://www.rahapaja.fi/