Uusi mobiilisovellus kolikoiden keräilyyn julkaistaan tänään

Coiniverse tuo maailman kolikkokeräilijät yhteen

Coiniverse-sovellusta kehittävät maailman rahapajat yhteistyössä maailmanlaajuisen kolikkokeräilijäyhteisön kanssa. Coiniversen ensimmäinen versio julkaistaan tänään. Voit ladata Coiniversen Google Playsta tai Applen App Storesta.

Yhteisö on Coiniverse kokemuksen ydin. Coiniverse kutsuu kaikki kolikkoharrastajat aloittelijoista kokeneempiin keräilijöihin liittymään mukaan Coiniverse-yhteisöön ja vaikuttamaan Coiniverse-sovelluksen tulevien versioiden kehittämiseen.

Coiniversen ensimmäisessä julkaisussa on mukana kaikki tärkeät huippuominaisuudet, joita nykyisillä kolikoiden keräilysovelluksilla on, kuten kolikon skannaus, tunnistus ja rekisteröinti sekä digitaalinen kolikkokokoelman hallinta. Coiniverse haluaa tehdä keräilyharrastuksesta vieläkin paremman tuomalla tarjolle digitaalisia ominaisuuksia, jotka tuovat ihmiset yhteen. Toistaiseksi Coiniverse on saatavilla englanniksi ja sen kokoelmasta löytyvät eurokolikot.

“Työskentelemme yhdessä Coiniverse-yhteisön kanssa tehdäksemme kolikoiden keräilystä sosiaalisen kokemuksen vuonna 2021. Yksi keräilijöiltä tullut toive on ollut mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen samanhenkisten ihmisten kanssa. Näinä vaikeina aikoina digitaaliset sosiaaliset ominaisuudet ovat maailmanlaajuisen kolikkoharrastajien yhteisölle tärkeitä. Siksi olemme päättäneet keskittyä kehittämään planeettamme parhaan sosiaalisen digitaalisen kolikoiden keräämiskokemuksen”, sanoo Antti Mäkelä Team Coiniversesta.

Kolikoiden keräilyn tulevaisuus

Vuodesta 2016 alkaen Suomen Rahapaja on tutkinut, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen tulevaisuus käteisteollisuudella on edessään. Tämän lisäksi Suomen Rahapaja on ryhtynyt kehittämään digitaalisia ratkaisuja kolikoiden keräilijöille. Vuonna 2019 Suomen Rahapaja luonnosteli yli 50 erilaista digitaalista konseptia kolikoiden keräilyyn ja kolikkolahjoiksi. Coiniverse on näistä yksi ensimmäisenä jatkokehitykseen valikoitunut konsepti. Suomen Rahapajan tavoitteena on tuoda kolikoiden keräilyharrastuksen digitaaliselle aikakaudelle ja uskoo harrastuksen tulevaisuuteen.

“Uusien digitaalisten ratkaisujen ja ominaisuuksien avulla voimme saada uusia keräilijöitä ja keräilijäsukupolvia mukaan kolikoiden kiehtovaan maailmaan. Coiniverse on myös investointimahdollisuus rahapajoille. Kutsumme kaikki aiheesta kiinnostuneet rahapajat mukaan kehittämään kolikkokeräilyn tulevaisuutta yhdessä. Tuomalla maailman rahapajat yhteen, voimme yhdistää tietomme ja kokemuksemme, ja siten luoda parhaan digitaalisen keräilykokemuksen asiakkaillemme”, sanoo Jonne Hankimaa, Suomen Rahapajan toimitusjohtaja.

Liity Coiniverse-yhteisöön

Tehdäksemme Coiniversesta parhaan sovelluksen kolikkokeräilijöille, tarvitsemme keräilijöiden apua. Kutsmme kaikki kolikkoharrastajat aloittelijoista kokeneempiin keräilijöihin liittymään mukaan Coiniverse-yhteisöön. Kaikilla yhteisössä on mahdollisuus esittää toiveensa Coiniverse-sovelluksen tulevien versioiden ominaisuuksista.

Liity yhteisöön täällä

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

 

Ota yhteyttä Team Coiniverseen 

info@coiniverse.app