Uusi Coiniverse jäsen – Italialainen Istituto Poligrafico e Zecca dello Stato liittyy mukaan

Coiniverse toivottaa tervetulleeksi mukaan uusimmaksi jäseneksi Italian rahapajan – Istituto Poligrafico e Zecca dello Staton.

Italialaiset ovat hyvin aktiivisia keräilijöitä ja heitä on paljon myös Coiniversen käyttäjäjoukossa. On hienoa, että voimme yhdessä Italian rahapajan kanssa tarjota Coiniversen keräilijöiden käyttöön. Osana yhteistyötä, kokoelmastamme löytyy erittäin kattava määrä italialaisia kolikoita.

Istituto Poligrafico e Zecca dello Stato on äskettäin avannut kansainvälisen verkkokaupan, ja nyt keräilijät ympäri maailmaa voivat hankkia heidän kauniita kolikoitaan suoraan Italian rahapajalta.

 

”Liittyminen Coiniverseen on Italian rahapajalle erinomainen tilaisuus jatkaa innovatiivisella tiellä ja viedä kolikkotaidetta digitalisaatiota kohti, sekä tutustua paremmin kolikonkeräilijöihin ympäri maailmaa. Olemme innoissamme voidessamme olla mukana!”
— Matteo Taglienti, International Sales Manager, Istituto Poligrafico e Zecca dello Stato

 

“On hienoa saada Italian rahapaja mukaan kehitystyöhön, jonka tavoitteena on tuoda planeetan hienoin harrastus digitaaliselle aikakaudelle.”
— Mikko Sievänen, Digitaalisen kehityksen johtaja, Suomen Rahapaja

 

Työskentelemme yhdessä tuottaaksemme sinulle maailman parhaan keräilijäkokemuksen. Tule siis mukaan kehittämään palvelua kanssamme ja kerro meille toiveesi, odotuksesi ja ideasi, joiden avulla teemme palvelusta hiukan paremman joka päivä.

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Mikko Sievänen
Digitaalisen kehityksen johtaja
mikko.sievanen@mint.fi

 

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille

 

 

Istituto Poligrafico e Zecca dello Stato – Italian rahapaja on perustettu vuonna 1911 ja liitetty Istituto Poligrafico:on vuonna 1978. Sen taustalla ovat 24 vuosisadan perinteet, ja sen juuret syvällä maineikkaassa käsityötaidossa, Rooman Valtakunnan luovuudessa ja innovatiivisuudessa, sekä suurimmissa italialaisissa taiteilijoissa. Eurokolikoiden valmistuksen lisäksi Italian rahapaja tuottaa numismaattisia keräilykokoelmia, joiden taiteellisuus, kauneus ja tekniikka ovat parhainta laatua.

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista.