Tanskan keskuspankki jatkaa yhteistyötä Suomen Rahapajan kanssa

Suomen Rahapaja ja Tanskan keskuspankki ovat solmineet 4-vuotisen puitesopimuksen. Yhtiön voittaneessa tarjouksessa oli paras hinta-laatusuhde. Kustannustehokkuuden lisäksi tarjouskilpailuprosessissa yhtiö sai pisteitä yritysvastuun, laadun ja turvallisuuden alueilta.

“Tanskan keskuspankki on valmis jatkamaan uudelle nelivuotiskaudelle Suomen Rahapajan kanssa. Menneellä kaudella kehitimme Suomen Rahapajan ja Tanskan keskuspankin välistä yhteistyötä, jota jatkamme mielellämme”, sanoo Chief Cashier, Bolette Møller, Tanskan keskuspankista.

”On meille suuri kunnia, että Tanskan keskuspankki luottaa Suomen Rahapajaan ja jatkaa yhteistyötä kanssamme. Koko teollisuuden kannalta on merkityksellistä, että keskupankki palkitsee yhtiön sinnikkään työn yritysvastuukysymysten parissa”, sanoo Suomen Rahapajan toimitusjohtaja Jonne Hankimaa.

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä, ja sen kohdemarkkinat ovat Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Yhtiön omistaa Suomen valtio.

Lisätietoja: Henna Karjalainen, viestintäjohtaja, 050 575 9197, henna.karjalainen(at)mint.fi