Sveitsin Rahapaja liittyy mukaan Coiniverseen

Sveitsin Rahapaja liittyy Coiniverseen tuodakseen ainutlaatuiset keräilyesineensä maailmanlaajuisen kolikkokeräilijäyhteisön saataville. Tämän yhteistyön myötä Coiniversen käyttäjät saavat aiempaa helpommin pääsyn sveitsiläisiin keräilykolikoihin ja muihin rahapajan tuotteisiin. Tavoitteenamme on tarjota Coiniverse-käyttäjille entistä enemmän mahdollisuuksia tutustua hienoihin keräilykolikoihin ja hankkia omakseen näitä Sveitsin Rahapajan keräilykohteita.

”Sveitsin Rahapaja tuo osan sveitsiläistä kolikkoperinnettä maailmanlaajuiseen maailmaan. Haluamme antaa kolikkomaailmalle uutta hohtoa, ja sveitsiläisellä laadulla ja hienoimmalla tarkkuudella vastaamme tulevaisuuden haasteisiin. Coiniversen avulla tavoitamme maailmanlaajuisen keräilijäyhteisön ainutlaatuisilla keräily- ja juhlarahoillamme.”

– Jan Niklas Betz – Sveitsin Rahapajan markkinointi- ja myyntipäällikkö

”On todella suuri ilo toivottaa Sveitsin Rahapaja tervetulleeksi Coiniversen uusimmaksi jäseneksi. He ovat tunnettuja erinomaisista tuotteistaan ja heidän mielenkiintoiset keräily- ja juhlarahansa ovat loistava lisä Coiniverseen keräilijäyhteisölle. Yhdessä voimme innovoida hienoja uusia ominaisuuksia ja palveluita ja huipentaa keräilykokemuksen tämän uuden sveitsiläisen kiillon myötä.”

– Mikko Sievänen, Suomen Rahapajan digitaalisen kehityksen johtaja

Työskentelemme yhdessä tuottaaksemme sinulle maailman parhaan keräilijäkokemuksen. Tule siis mukaan kehittämään palvelua kanssamme ja kerro meille toiveesi, odotuksesi ja ideasi, joiden avulla teemme palvelusta hiukan paremman joka päivä.

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Mikko Sievänen
Head of Digital Development
mikko.sievanen@mint.fi

 

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

Sveitsin Rahapaja valmistaa Sveitsin valtion käyttörahan. Lisäksi Sveitsin Rahapaja valmistaa jalo- ja muista metalleista erilaisia keräily- ja juhlarahoja. Vastaamme joka päivä haasteeseen valmistaa kolikkomme korkealaatuisina ja hyödynnämme tässä aina uusinta tekniikkaa

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista.