Etelä-Afrikan rahapaja liittyy Coiniverseen lisätäkseen ymmärrystään nykyaikaisista keräilijöistä ja kasvattaakseen tunnettuuttaan maailmanlaajuisesti.

Coiniverse on Suomen rahapajan alkuvuodesta julkaisema maailmanlaajuinen kolikoiden keräilysovellus. Liittymällä Coiniverseen, Etelä-Afrikan rahapaja saa ensikäden tietoa tulevista keräilijöistä. Coiniverse kerää käyttäjätutkimusten kautta sekä määrällista että laadullista tietoa kolikoiden keräilijöistä.

“Coiniverse on kiinnostava lisäys tukemaan digitaalisten palveluidemme kehitystä keräilijöille. Coiniversen avulla tavoitteenamme on ymmärtää paremmin nuoria kolikoiden keräilijöitä ja saada arvokasta näkyvyyttä keräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. Coiniverse on myös hyvä tilaisuus kasvattaa tunnettuutta Etelä-Afrikan rahapajasta ja sen tuotteista maailmanlaajuisesti”, Etelä-Afrikan rahapajan markkinointipäällikkö, Sibongile Metsing sanoo.

Globaalit trendit osoittavat, että kolikoiden keräilijöiden määrä, sellaisena kuin heidät tänä päivänä tunnetaan, vähenee. Tulevat keräilijät ovat nykyaikaisia ​​kolikoiden harrastajia, jotka haluavat uusia digitaalisia keräilykokemuksia. Coiniversen avulla ala saa käsitystä siitä, mitä nuoremmat keräilijät haluavat ja miten he käyttäytyvät. Etelä-Afrikan rahapaja liittyy toisena rahapajana, Ranskan Monnaie de  Parisin jälkeen, Coinviersen jäseneksi.

”Kolikoiden keräilyn tulevaisuus on digitaalinen. Coiniversen avulla rahapajat yhdistävät kokemuksensa rakentaakseen parhaan digitaalisen keräilykokemuksen asiakkailleen. Toivotamme  Etelä-Afrikan rahapajan lämpimästi tervetulleeksi Coiniverse-perheeseen ja olemme iloisia saadessamme heidän kokemuksensa mukaan palvelun tulevaan kehitykseen”, sanoo Mikko Sievänen, joka on hiljattain aloittanut Suomen Rahapajan digitaalisen kehityksen johtajana.

Suomen Rahapaja on palkannut Mikon johtamaan yhtiön digitaalisen liiketoiminnan kehittämistä ja edistämään yhtiön digitaalista transformaatiota. Mikolla on laaja kokemus erilaisten digitaalisten ratkaisujen sekä verkkokaupan kehittämisestä ja johtamisesta vähittäiskaupassa ja IT-toimialalla. Aiemmissa tehtävissään hän on onnistuneesti kehittänyt myös digitaalista asiakaskokemusta sekä johtanut laajoja muutoshankkeita.

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille.

 

Etelä-Afrikan rahapaja on Afrikan johtava rahapaja, jolla on yli 100 vuoden kokemus kolikoiden toimittamisesta Afrikkaan ja maailmalle. Kokemuksemme korkealaatuisten käyttö- ja juhlarahojen valmistamisesta antaa meille mahdollisuuden tarjota kattavaa palvelua asiakkaillemme. Teemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kestäviä rahatuotteita, jotka vangitsevat ja säilyttävät kansakunnan perinnön ja ylpeyden. https://www.samint.co.za/

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista. https://www.rahapaja.fi/

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Emilia Lahtinen
Sales Manager
emilia.lahtinen@mint.fi
Mikko Sievänen
Head of Digital Development
mikko.sievanen@mint.fi