Vera Valor tuo ripauksen ylellisyyttä Coiniverseen

Coiniversen uusin jäsen Vera Valor tarjoaa kolikonkeräilijöille ympäri maailmaa kulta- ja hopealuomuksia, joissa näiden poikkeuksellisten metallien puhtaus ja ainutlaatuisuus esiintyvät parhaimmillaan.

”Yksityinen luksusrahapajamme on aina pysynyt uskollisena arvoilleen ja missiolleen: tuoda saataville poikkeuksellisen laadukkaita kulta- ja hopeatuotteita, jotka mahdollistavat erilaisen, ainutlaatuisuudessaan ylittämättömän perinnön. Siksi olemme päättäneet luoda omia kolikoita ja tehdä yhteistyötä maailman parhaiden kolikonvalmistajien kanssa. Mielestämme Coiniverse sopii meille täydellisesti, koska myös se pyrkii poikkeukselliseen laatuun yhdistämällä kekseliäisyyden, innovatiivisuuden ja numismaattisen asiantuntemuksen.”
— Marylène Camus, kansainvälisen liiketoiminnan kehittäjä, Vera Valor.

“Vera Valorin liittyessä mukaan Coiniversen jäseneksi, olemme innoissamme saadessamme laajentaa sen kehittämisessä mukana olevien rahapajojen verkostoa. Olen varma, että käyttäjämme arvostavat Vera Valorin kulta- ja hopeatuotteita ja olen iloinen voidessani esitellä niitä aktiiviselle ja jatkuvasti kasvavalle, nykyaikaiselle kolikonkeräilijäyhteisöllemme.”
— Mikko Sievänen, Suomen Rahapajan digitaalisen kehityksen johtaja. 

 

Työskentelemme yhdessä tuottaaksemme sinulle maailman parhaan keräilijäkokemuksen. Tule siis mukaan kehittämään palvelua kanssamme ja kerro meille toiveesi, odotuksesi ja ideasi, joiden avulla teemme palvelusta hiukan paremman joka päivä.

Jos olet yhteistyöstä Coiniversen kanssa kiinnostunut rahapaja, otathan yhteyttä.

Mikko Sievänen
Digitaalisen kehityksen johtaja
mikko.sievanen@mint.fi

 

Lataa Coiniverse iPhonelle ja Androidille

 

 

Vera Valor Private Mint on ranskalainen yritys, joka voi tehdä räätälöityjä projekteja laillisten nimellisarvoisten kolikoiden sekä mitaleiden parissa, ovatpa kyseessä kultaiset tai hopeiset tuotteet mille tahansa maalle tai yritykselle.

Suomen Rahapaja on kolikoiden valmistus-, elinkaari- ja konsultointipalveluiden toimittaja. Yhtiön asiakkaita ovat pääasiassa eri maiden keskuspankit, valtiovarainministeriöt ja rahapajat. Suomen Rahapaja on yksi maailman johtavista kolikoiden viejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Vuodesta 2016 lähtien Suomen Rahapaja on työskennellyt selvittääkseen, millainen vaikutus digitalisaatiolla on käteiseen rahaan ja millainen on käteisen tulevaisuus. Coiniverse on yksi yrityksen digitalisaatiohankkeista.