Whistleblowing-palvelu

Suomen Rahapajan Whistleblowing-ilmoituskanava on työkalu liiketoimintamme vastuullisuuden ja läpinäkyvyyden ylläpidossa

Whistleblowing-palvelu on Suomen Rahapajan työntekijöiden ja ulkoisten osapuolten käytettävissä.

Edellytämme kaikilta yhtiön palveluksessa olevilta henkilöiltä Eettisten toimintaohjeiden, käytäntöjen sekä muiden pelisääntöjen, kuten tietosuojapolitiikan noudattamista. Palvelun kautta voi tehdä asiasta ilmoituksen epäiltäessä vakavaa väärinkäytöstä. Ilmoitukset on aina tehtävä vilpittömin mielin.

Suomen Rahapajan Whistleblowing-kanava on ulkopuolisen tahon tarjoama palvelu, jossa alusta on salattu ja salasanasuojattu. Metadataa ei tallenneta eikä IP-osoitteita voi jäljittää. Nimetöntä ilmoittajaa on näin ollen mahdoton tunnistaa. Jätettyään ilmoituksen nimetön ilmoittaja saa ID:n ja salasanan. Ilmoittaja voi sen jälkeen kirjautua palveluun, lukea whistleblowing-tiimin vastaukset ja lähettää tiimille viestejä.

Palvelussa lähetetyt ilmoitukset ovat Suomen Rahapajan whistleblowing-tiimin jäsenten ja tarvittaessa muiden valittujen henkilöiden luettavissa. Tapauksia käsiteltäessä kaikkien asiaan liittyvien henkilöiden edut otetaan huomioon. Kun tapaus on loppuun käsitelty tai siihen liittyviä tietoja ei enää tarvita, henkilöihin liittyvät tiedot tai tunnistetiedot poistetaan.

Tästä linkistä pääset palveluun.