Suomalainen saunakulttuuri numeroitu 20 € proof -juhlaraha lasivitriinissä

102,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 21051 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
 • Kuvaus +

  Suomalainen saunakulttuuri -juhlaraha nyt myynnissä!

  Suomalainen saunakulttuuri -juhlaraha on ensimmäinen yhteistyössä yleisön kanssa toteutettu juhlaraha. Ideakilpailussa juhlarahan taiteellisen suunnittelun toteutukseen pääsivät vaikuttamaan kaikki halukkaat, ja kilpailun pohjalta suunnittelijat Mari Metso ja Erkki Vainio loivat saunakulttuuriamme kunnioittavan juhlarahan designin. Suomen Rahapaja lyö juhlarahasta valtiovarainministeriön asetuksella nimellisarvoltaan 10 ja 20 euron versiot.

  Juhlaraha lanseerataan suomalaisen saunan päivän aattona, 8.6. Suomalaisen saunan päivää vietetään vuosittain kesäkuun toisena lauantaina, ja se on vapaaehtoinen liputuspäivä.

  Tarjoamme verkkokaupassa Suomalainen saunakulttuuri -juhlarahoista ensimmäiset sata kappaletta myös numeroituina. Nimellisarvoltaan 20 euroa olevat numeroidut juhlarahat toimitetaan tilausjärjestyksessä.

  Numeroitu, nimellisarvoltaan 20 euroa oleva juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään kapseliin ja lasiseen Vitriiniin. Mukaan tulee myös rahan tekniset tiedot ja tarinan kertova aitoustodistus. Juhlarahan numero on lyöty rahan tunnuspuolelle.

  Tuotteen toimitukset alkavat julkaisupäivänä 9.7.2018.

 • Tekniset tiedot +

  Nimellisarvo

  20.00 €

  Metalli

  Ag925

  Materiaali

  Hopea

  Halkaisija

  38.60 mm

  Paino

  25.5 g

  Laatu

  proof

  Vuosileima

  2018

  Lyöntimäärä

  100.00

  Julkaisupäivä

  9.7.2018

 • Suunnittelija +

  Mari Metso

  Erkki Vainio