Anna lahja, jolla on arvo

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen hetkeen. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta.

Elämän juhliin

Tärkeän päivän kunniaksi

Elämään mahtuu juhlan ja lahjan aiheita: syntymäpäiviä, valmistujaisjuhlia, tupaantuliaisia, jouluja, äitien- ja isänpäiviä, häitä… Lahjan valitseminen ei aina ole helppoa.

Virallinen juhlaraha on lahja, joka on arvokas ja sopiva jokaiselle: Suomalainen tango -juhlaraha musiikin ystävälle, Äidit -juhlaraha äidille, Akseli Gallen-Kallela -juhlaraha taiteen ystävälle. Tutustu vaihtoehtoihin. Anna lahja, jolla on arvo.

Selaa tuotteita verkkokaupassa

Ajankohtaista

Kesän juhliin

Kevään ja kesän valmistujaissesonki, pihajuhlat, mökkivierailut sekä rapujuhlat ovat taas ilonamme. Lahjaksi tai viemiseksi sopii täydellisesti juhlaraha – lahja, joka on aina arvokas.

Valmistuvalle löytyy valikoimastamme kiinnostuksen kohteiden mukaan erilaisia vaihtoehtoja: esimerkiksi sisustuksesta ja kotimaisesta designista kiinnostuneelle on saatavilla erikoiserä Ilmari Tapiovaara ja sisustustaide -juhlarahoja hopeisessa rahariipuksessa. Valmistuneelle sopii myös hopeinen Lukutaito -juhlaraha. Mökkireissuille tuliaisiksi sopivat muun muassa Suomalainen saunakulttuuri 2€ -erikoisraha tai Kansallismaisemat -juhlarahat.

Selaa tuotteita verkkokaupassa

Liikelahjat

Juhlaraha on tarina Suomesta

Yritystoiminnassa on tärkeää välillä muistaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Juhlarahat ovat kestäviä lahjoja, joilla on arvo.

Liikelahjaksi juhlaraha on vastuullinen valinta. Juhlarahat kunnioittavat merkittäviä ja ajankohtaisia aiheita, jotka ovat vahvasti Suomeen ja suomalaisuuteen liittyviä. Sen vuoksi ne soveltuvat hyvin myös muistoksi Suomesta. Lisäksi vientiyhtiöissä arvostetaan juhlarahojen kompaktia kokoa.

Palvelusvuosi- tai läksiäislahjaksi on valittavana juhlarahoja vaikkapa kotiseudun tai kiinnostuksen kohteiden mukaan. Puhuttelisiko design-, taide-, kirjallisuus-, urheilu- tai historia –teemainen juhlaraha vastaanottajaa?

Selaa tuotteita verkkokaupassa

Muut ovat ostaneet lahjaksi