Lahjaideat - Suomen Rahapaja

Anna lahja, jolla on arvo

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen hetkeen. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta.

Elämän juhliin

Tärkeän päivän kunniaksi

Elämään mahtuu juhlan ja lahjan aiheita: syntymäpäivälahja, valmistujaislahja, joululahja, äitienpäivä- ja isänpäivälahja, häälahja, tupaantuliaislahja, valmistujaislahja, mutta millainen lahja tuntuisi lahjan saajasta mieluisimmalta? Juhlaraha on lahja, joka sopii joka juhlaan. Sisu -juhlaraha erityisen sisukkaille, Sibelius -juhlaraha musiikinystävälle, Äidit -juhlaraha äidille, Presidentit -juhlaraha historian tuntijalle…Tutustu vaihtoehtoihin. Muista myös vauva-rahasarja vastasyntyneen kunniaksi, rippi-rahasarja konfirmoidulle, ylioppilas-rahasarja ylioppilaille ja hää-rahasarja hääparille. Anna lahja, jolla on arvo.

Selaa tuotteita verkkokaupassa

Ajankohtaista

Loppuvuoden huipennukset

Syksyn pimenvät illat ja lähestyvä joulu antavat mahdollisuuden nauttia läheisten seurasta tai ihan vain omista ajatuksista ja erilaisista kiinnostuksen kohteista sekä harrastuksista. Kotiseutuihmisiä tai omia juuriaan voi muistaa Kansallismaisemat –juhlarahoilla. Suomen historiasta kiinnostuneille on tärkeä tieto, että Presidentit –sarjassa julkaistaan Mauno Koiviston kunniaksi juhlaraha. Tupaantuliaislahjaksi julkaistiin lokakuussa Suomalainen saunakulttuuri 2€ erikoisraha. Tämän vuoden leimoilla on saatavissa vuosirahasarjoja kiitokseksi kuluneesta vuodesta uudenvuoden aaton juhliin. Käy tutustumassa.

Selaa tuotteita verkkokaupassa

Liikelahjat

Juhlaraha on tarina Suomesta

Yritystoiminnassa on tärkeää välillä muistaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Juhlarahat on kestäviä lahjoja. Vientiyhtiöissä arvostetaan myös niiden pientä kokoa sekä suomalaisia teemoja. Palvelusvuosi- tai läksiäislahjaksi löytyy juhlarahoja henkilön kotiseudun mukaan eri maakuntien kunniaksi tehdyistä juhlarahoista tai kiinnostuksen mukaan löytyy juhlarahoja design-, taide-, kirjallisuus-, urheilu- tai historia –teemaisista juhlarahoista. Juhlarahojen aiheet ovat vahvasti Suomeen ja suomalaisuuteen liittyviä, mistä johtuen ne soveltuvat hyvin muistoksi Suomesta tai Suomi-tietoisuuden laajentamiseen.

Selaa tuotteita verkkokaupassa