Yritysvastuuraportti 2020

Yritysvastuuraportointimme koostuu henkilöstöön, ympäristöön, ihmisoikeuksiin ja reiluun peliin sekä hallintoon liittyvästä vastuusta ja taloudellisesta vastuusta, mukaan lukien avainluvut, hallituksen toimintakertomus ja verojalanjälkiraportti, jotka löydät tältä sivulta. Aiempien vuosien raportit löydät sivun lopusta.

Yritysvastuu

Vastuullisuustyö on jatkuvaa

Elämme globaalien vaikutusten alla. Kolikoiden valmistuksessa pätevät samat tehokkuuden, avoimuuden ja arvonluonnin vaatimukset kuin muillakin toimialoilla. Tällaisessa maailmassa on tärkeää huomioida ja toteuttaa kestäviä periaatteita ja tavoitteita. Terveellisen liiketoiminnan perusta on yritysvastuun ja liikearvon tuottamisen tasapainossa.

Tutustu uusimpaan yritysvastuuraporttiimme (PDF)

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden

Avaintunnusluvut sekä hallituksen toimintakertomus tarjoavat tietoa yhtiön taloudellisesta asemasta, suorituskyvystä sekä muutoksista. Taloudellinen vastuu Suomen Rahapajalla merkitsee tulevaisuuden liiketoimintaedellytysten turvaamista ja asiakkaalle koituvan lisäarvon kasvattamista. Yhtiön toiminnot perustuvat yhdessä sovituille arvoille ja vastuullisille toimintatavoille.

Tutustu viimeisimpään hallituksen toimintakertomukseen (PDF)

Verojalanjälki

Suomen Rahapaja veronmaksajana vuonna 2020

Suomen Rahapajan veropo­litiikka on osa yhtiön yritys­vastuuta. Yhtiö kuvaa verojalanjäljellä toimin­tansa verovaikutusta ja sen jakautumista eri maihin. Tutustu verojalanjälkiraporttiin.

Tutustu verojalanjälkiraporttiin (PDF)

Edelliset vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit (PDF)

Tutustu raportteihin

Vastuullisuus Suomen Rahapajalla

Lue lisää