Ylioppilasrahani 2014

29,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 17461 Osasto:
 • Kuvaus +

  Ylioppilasvuosi on käännekohta nuoren aikuisen elämässä. Anna lahjaksi muisto, joka välittää sukupolvelta toiselle viestin siitä, millainen maailma oli ylioppilaan valmistuessa.

  Kuten kaikissa onnittelurahasarjoissamme, Ylioppilasrahani -rahasarjassa on mukana muistomitali, onnenlantti, johon voit kaiverruttaa tuoreen ylioppilaan nimen ja päivämäärän.

  Onnea uudelle ylioppilaalle! -rahasarja säilyy nostalgisena muistona ylioppilaan juhlavuodesta sukupolvelta toiselle. Rahasarjassa on yksi jokaista Suomen kyseisen vuoden metallista käyttörahaa yhdestä sentistä kahteen euroon. Rahasarjaan kuuluvan muistomitalin on suunnitellut taiteilija Hannu Veijalainen.

  Vuoden 2014 Ylioppilasrahani-rahasarja on pakattu uudistettuun korttimalliseen juhlalliseen kansioon. Kansiossa on kuvattuna ylioppilaslakin kokardi, Antiikin Kreikan ennustamisen ja sivistyksen jumalan Apollon lyyra. Kansion sisälehdellä on varattu tilaa ylioppilaan ja lahjan antajan nimien kirjoittamiseen. Vuoden 2014 kansion on suunnitellut Mari Metso.

 • Tekniset tiedot +

  Nimellisarvo

  3.88 €

  Metalli

  Ni/Teräs – Ni/Steel

  Halkaisija

  27.25 mm

  Paino

  8 g

  Laatu

  BU

  Vuosileima

  2014

  Lyöntimäärä

  2500.00

  Julkaisupäivä

  13.1.2014

 • Suunnittelija +

  Hannu Veijalainen