Suomalainen työ numeroitu 20 € proof -juhlaraha lasisessa vitriinissä

100,00 

32 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 20286 Osasto:
 • Kuvaus +

  Tilaa suomalaisen työn kunniaksi lyöty hopeinen juhlaraha omaan kokoelmaasi, muistoksi tai lahjaksi.

  Hopeisen proof-laatuisen Suomalainen työ 20 € -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 5 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Kiillotetulla leimasimella lyöty, viimeistelty Suomalainen työ -juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin. Numeroidut juhlarahat myydään erikseen pakattuna kauniiseen lasivitriiniin.

  Suomalainen työ -juhlaraha on upea lisä omaan kokoelmaan tai lahja suomalaista työtä tekevälle ja sitä arvostavalle. Suomen ainoa metallirahan valmistaja Suomen Rahapaja valmistaa suomalaiset juhlarahat Vantaan tehtaallaan. Suomalaisen Työn Liitto myönsi 2.12.2014 Suomen Rahapajan valmistamille hopeisille juhlarahoille Avainlippu-tunnuksen.

  Suomalainen työ

  Suomalainen työ on arvokasta ja merkityksellistä. Se kumpuaa innostuksesta, osaamisesta, sinnikkyydestä ja yhteistyöstä. Sinivalkoinen sormenjälki on yhteistä historiaamme, tätä päiväämme ja tulevaisuuttamme. Se on alusta ja maaperä kaikelle kasvulle, ja se on ansainnut arvostuksensa myös maailmalla. Jokainen suomalainen jättää oman ainutlaatuisen sormenjälkensä suomalaiseen työhön. Siksi on helppo toimia suomalaisen työn puolesta – myös yhdessä.

  Muotoilija Sauli Suomelan suunnittelema ja Suomen Rahapajalla lyöty Suomalainen työ -juhlaraha on itsessään suomalaisen ammattitaidon työnnäyte, joka viestii sataprosenttisesti suomalaisuudesta.

 • Tekniset tiedot +

  Nimellisarvo

  20.00 €

  Metalli

  Ag925

  Materiaali

  Hopea

  Halkaisija

  38.60 mm

  Paino

  25.5 g

  Laatu

  proof

  Vuosileima

  2016

  Lyöntimäärä

  100.00

  Julkaisupäivä

  1.9.2016

 • Suunnittelija +

  Sauli Suomela