Suomalainen sisu -juhlaraha 10 €, proof

38,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 17963 Osasto:
 • Kuvaus +

  Suomen virallinen Suomalainen sisu -juhlaraha välittää tarinaa sisukkuuden merkityksestä. Tilaa Suomalainen sisu -juhlaraha omaan kokoelmaasi, muistoksi tai lahjaksi sisukkaalle lähimmäisellesi. Tulosta tästä Sisu-diplomi juhlarahan saatteeksi.

  Suomalainen sisu -juhlarahassa yhdistyvät herkkyys ja voima. Juhlarahan tunnuspuolella on kuvattuna kaksi herkästi veistettyä sydäntä. Juhlarahan arvopuolella repeämän keskeltä läpipuskeva sydän ja kolmiuloitteisuus on vaikuttava.

  Hopeisen proof-laatuisen 10 euron Suomalainen sisu -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 25 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Numerointi on rahan arvopuolella ja numeroidut rahat on sekoitettu satunnaisesti lyöntimäärään.

  Kiillotetulla leimasimella lyöty, viimeistelty Suomalainen sisu -juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin ja rahan tarinan kertovaan lahjarasiaan.

  Suomalainen sisu -juhlaraha kunnioittaa suomalaista sisua

  Sisu on aina vienyt suomalaisia eteenpäin. Uuden ajan muovaama sisu on sydämen viisautta, huolenpitoa lähimmäisestä ja yhteisistä asioista ja ennen kaikkea uskallusta unelmoida ja asettaa tavoitteita. Se ilmenee yksilöiden selviytymistarinoina, yhteisöjen voimannäyttöinä ja rohkeina innovaatioina. Suomalainen sisu on nostanut meitä maailmankartalle ja toimii universaalina esimerkkinä siitä, mitä sisulla voi saada aikaan.

 • Tekniset tiedot +

  Nimellisarvo

  10.00 €

  Metalli

  Ag500

  Materiaali

  Hopea

  Halkaisija

  28.50 mm

  Paino

  10 g

  Laatu

  proof

  Vuosileima

  2015

  Lyöntimäärä

  25000.00

  Julkaisupäivä

  6.3.2015

 • Suunnittelija +

  Tapio Kettunen