Äidit numeroitu 20 € proof -juhlaraha lasisessa vitriinissä

100,00 

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 20567 Osasto:
 • Kuvaus +

  Tilaa numeroitu Äidit -juhlaraha verkkokaupastamme!

  Hopeisen proof-laatuisen 20 euron nimellisarvoisen juhlarahan maksimilyöntimäärä on 5 000 kpl, joista vain 100 kpl on numeroitu. Numeroidut juhlarahat toimitetaan tilausjärjestyksessä alkaen numerosta kaksi.

  Jokainen äiti ansaitsee juhlarahan. Äidit-juhlarahan on suunnitellut esikoululainen kuusivuotias Aleksei Kulagin. Juhlaraha kunnioittaa äidin merkitystä jokaiselle. Äidit -juhlaraha kuuluu valtioneuvoston kanslian koordinoimaan Suomi 100 -ohjelmaan.

  Juhlarahan suunnittelija kuusivuotias Aleksei Kulagin antoi juhlarahaan lyödylle voittaneelle teokselleen nimen ”Äiti toi minulle ilmapallon”. Ilmapallo juhlarahassa kertoo siitä, että on juhlan hetki – silloin kun on juhlia, saadaan ilmapalloja.

  Numeroitu, nimellisarvoltaan 20 euroa oleva juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään kapseliin ja lasiseen Vitriiniin, joka tuo juhlarahan kauneuden upeasti esiin. Mukaan tulee myös rahan tekniset tiedot kertova aitoustodistus. Juhlarahan numero on lyöty rahan arvopuolelle.

  Suomen Rahapajan Vantaan tehtaalla valmistama hopearaha on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaa. Juhlarahalla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

 • Tekniset tiedot +

  Nimellisarvo

  20.00 €

  Metalli

  Ag925

  Materiaali

  Hopea

  Halkaisija

  38.60 mm

  Paino

  25.5 g

  Laatu

  proof

  Vuosileima

  2017

  Lyöntimäärä

  100.00

  Julkaisupäivä

  5.4.2017

 • Suunnittelija +

  Aleksei Kulagin