Suomalainen juhlaraha on asetuksen vahvistama vastuullinen valinta

Suomen Rahapaja valmistaa kolikoita keskuspankkien tilauksesta ja toimittaa kolikoita kaikkiin maanosiin. Suomen Rahapaja lyö Vantaan tehtaallaan myös kaikki Suomen valtiovarainministeriön asetuksella vahvistamat juhlarahat sekä kahden euron erikoisrahoja. Kolikoiden valmistaja palvelee juhla- ja erikoisrahoista kiinnostuneita asiakkaita Suomessa ja ulkomailla oman verkkokaupan ja jälleenmyyjäverkoston kautta.
#suomenrahapaja #juhlaraha #erikoisraha

Juhlarahojen valmistus

Vantaalta maailmalle

Jokaisella juhlarahalla on valtiovarainministeriön antama asetus, joka vahvistaa rahan nimellisarvon. Valtiovarainministeriön nimittämä juhlarahalautakunta varmistaa juhlarahojen sisällöllisen ja ulkoisen laadun. Juhlarahat ovat pienoisveistoksia, joiden suunnittelussa tehdään yhteistyötä eturivin taiteilijoiden kanssa. Peilikiiltoiset juhlarahat viimeistellään yli 150-vuotiaan kolikon valmistajan kokemuksella pitkälti käsityönä. Suomen Rahapajalla lyödään myös kahden euron erikoisrahoja, jotka ovat Euroopan suosituimpia keräilyrahoja.

tutustu vuoden 2018 julkaisuohjelmaan

Jälleenmyyjät ja verkkokauppa

Mistä suomalaisia juhlarahoja voi hankkia?

Suomalaisia juhlarahoja ja erikoisrahoja ostetaan lahjaksi, muistoksi ja osaksi keräilykokoelmaa. Asiakkaita palvelee verkkokaupan lisäksi Suomen Rahapajan laaja jälleenmyyjäverkosto Suomessa ja ulkomailla. Tutustu jälleenmyyjiimme!

Tutustu jälleenmyyjiimme

Juhla- ja erikoisrahojen verkkokauppa

Siirry ostoksille